Astrid Bakkum

Schilderijen van Astrid Bakkum

Kleurrijke schilderijen in herkenbare thema’s’

Astrid Bakkum (1968) is geboren in en getogen in Noord-Holland en is nu woonachtig in Lochem, in de Achterhoek.

Het werk van Astrid is divers; ze combineert figuratieve en abstracte technieken. Zij onderzoekt verschillende materialen; acrylverf en mixed media ( mediums, pasta, collages). Kenmerkend is de gelaagdheid in het werk, soms glacerend dan weer verdikte sporen van het paletmes. Haar kleurgebruik straalt een warme en prettige sfeer uit. Afwisselend kiest zij voor het grote doek en dan weer het kleinere vlak.

Inspiratie doet zij onder andere op in haar eigen leefomgeving, in het buitenleven in Frankrijk, aan zee, en op reis. Ze is gefascineerd door vormen in de natuur, het lichtspel en de kracht van kleur.

Terugkerende thema’s zijn dromerige landschapsimpressies, het verhaal achter de mens,  de Schoonheid van bloemen en servies.

Astrid Bakkum deelt haar passie voor schilderen graag met anderen onder de naam

Atelier met Stip. Ze geeft les en workshops aan particuliere en zakelijke groepen. Dat kan in haar atelier in Lochem en op een locatie naar wens. En elk voor- en najaar trekt zij naar Frankrijk om daar een bijzondere schilderweek te verzorgen. Zij werkt vanuit de visie; Door te schilderen leer jezelf en elkaar beter kennen.

Afb.1:  “Kop en schotels” – acryl op doek – 40 x 50 cm.

 

Afb. 2:  “Beachfun” – acryl op doek” – 60 x 60 cm.

 

Afb. 3:  “Kersenbloesem” – acryl op doek – 100 x 100 cm.

 

 

Website:

https//www.ateliermetstip.nl

info@ateliermetstip.nl

“Cuban Girl” – acryl op doek –  80 x 80 cm.

“Vallei van Beauville” – acryl op doek – 70 x 100 cm.