Adelien Bakker

SCHILDERIJEN Adelien Bakker

“Omdat ik veel plezier heb in tekenen en schilderen. Probeer ik mijzelf iedere keer weer te verbeteren zodat ik niet stil blijf staan”

Mijn naam is Adelien, ik woon in Gorinchem. In het verleden heb ik 2 jaar tekenles gehad, maar nooit iets geleerd van schildertechnieken, olie, acryl, pastel of andere verven en materialen.
4 jaar geleden ben ik weer begonnen met tekenen en nu ook schilderen. Ik probeer zelf nu veel technieken uit met verschillende materialen o.a. watervermengbare olieverf, acrylverf en pastel etc.
Ik werk graag op hout en op linnen doeken. De lijsten maak ik als het kan ook graag zelf. Een eigen stijl heb ik nog niet, maar ik ben gek op verweerde afbeeldingen. Mijn voorkeur gaat uit naar dieren en oud gemaakte doeken of oud hout. Verder wil ik me nog veel aanleren omdat het leuk is om te doen.

Ik lees veel (kunst)tijdschriften en bezoek op z’n tijd een museum of galerie. Omdat ik veel plezier heb in tekenen en schilderen. probeer ik mijzelf iedere keer weer te verbeteren zodat ik niet stil blijf staan. Ik hoop dat u iets moois ziet in mijn werken. Ik exposeer regelmatig, zoals bij deze Galerie in Gorinchem.

Ik ben benieuwd wat u van mijn werken vindt.

Afb. 1:  “Clowntje op de bank” – 40 x 50 cm.

 

Afb. 2:  “Zonder titel” – olie op doek

 

Afb. 3.  “Eendagsvlinder” – acryl op doek – 40 x 50 cm.

“Apollo”  – olieverf op doek – 105 x 95 cm.  met lijst € 595